|
|
|
|
 |
 | | |
|
TÉMA: baratkozas
|
|
baratkozas 5 hónapja, 2 hete
|
|
|
Szivesen baratkoznek lanyokkal Haga kornyeken. Anno en is au-pairnek jottem ki, de barataim nem nagyon vannak.
|
|
Anci
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 5 hónapja, 2 hete
|
|
|
Helló Szia én is ép Barátokat keresek tudom te lányokat de azért remélem nem gond ha felveszlek
|
|
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 5 hónapja, 1 hete
|
|
Szia! En is baratokat ill ismerosoket keresek..es lany vagyok
De mind1 h ki vagy csak ertelmed legyen 
|
|
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 4 hónapja, 4 hete
|
|
|
|
|
onicorn
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 4 hónapja
|
|
Hello mindenkinek! En is szivesen ismerkednek Haarlem kornyeki magyarokkal. Meg csak 2 hete jottem Hollandiaba, szoval jol jonne par barat/ismeros.. 
|
|
ansika
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 4 hónapja
|
|
|
Talán semmi nincs szebb a világon,mint találni 1 embert,akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szivünk titkait,akiben megbizunk,akinek kedves az arca,elüzi lelkünk bánatát,akinek egyszerü jelenléte elég,hogy vidámak és nagyon Boldogok legyünk....
|
|
|
|
|
|
|
Vá: barátkozás 4 hónapja
|
|
|
kisherceg írta::
Talán semmi nincs szebb a világon,mint találni 1 embert,akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szivünk titkait,akiben megbizunk,akinek kedves az arca,elüzi lelkünk bánatát,akinek egyszerü jelenléte elég,hogy vidámak és nagyon Boldogok legyünk....
Remélem mindenkinek lesz szerencséje ezt megérezni:)
Szép gondolat volt,
koszonjuk, Kisherceg!
|
|
pony
Adminisztrátor
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 3 hónapja, 4 hete
|
|
|
Néhányan belépnek az életünkbe és gyorsan távoznak,mások tovább maradnak és nyomot hagynak a szivünkben,és mi mindig kicsit többek leszünk.....
|
|
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 3 hónapja, 2 hete
|
|
ansika, egyet már találtál  és mostantól mindig lesz nálunk sörnyitó is... igen igen pony.... nem fogunk többet zaklatni  csodálatos világítós sörnyitós kuécstartót találtam 1 EUR-ért 
|
|
Kriki
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Kriki írta::
ansika, egyet már találtál és mostantól mindig lesz nálunk sörnyitó is... igen igen pony.... nem fogunk többet zaklatni csodálatos világítós sörnyitós kuécstartót találtam 1 EUR-ért
Zaklassatok csak nugodtan.
Csak sort adjatok hozza:D
|
|
pony
Adminisztrátor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kriki
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 3 hónapja, 1 hete
|
|
|
Van olyan az életemben,hogy nem tudjuk,mi köt egy emberhez.Csak azt érezzük,jobb vele,mint nélküle.... 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
De kis cuki ez a kisherceg lanyok:)
Csak nem konyvbol olvasood? 
|
|
pony
Adminisztrátor
|
|
|
|
|
|
|
 Könyvböl azért nem.. nagyon érdekes,mikor ide leülök mindig,csokit vagy sütit falok. Talán ez hozza elő  /Kaptam nemrégiben 1 sörbontót,1 dobozos sörrel,  ,állitolag beszél a bontó,csak nem nekem. kövinek majd csoki helyett kipróbálom,még hagyom érni. /én a nagy sörös/ 
|
|
|
|
|
|
|
Vá: baratkozas 1 hónapja, 2 hete
|
|
Hello Mindenki!
Bloemendaal környékéről keresek barátokat  :)Július 31.én utazom és bárkinek nagyon örülök. Bárki jelentkezz ... 
|
|
Mártás
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
 | | |
|
|