|
|
|
|
 |
 | | |
|
TÉMA: Munka keresés
|
|
Munka keresés 2 hónapja, 1 hete
|
|
Sziasztok!
Munkát keresek.Minden érdekel takaritás,gyerek felugyelet,gyári munka elsosorban szerelés,vasalás stb.Itt élek Hollandiába.
Ha valaki tud segiteni ezen a cimen elér: altat@citromail.hu
Elore is koszonom.
|
|
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 2 hónapja, 1 hete
|
|
|
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Szeretnénk kimenni Hollandiába dolgozni. Én szakács vagyok, a barátnőm(akivel mennék)lábápoló és műkörmös, illetve van masszőr képesítése is.Mindegyikünk beszél angolul. A kérdésem a következő lenne: mennyi az esély a szakmánkban elhelyezkedni, illetve kb. mennyit lehet kint keresni? Elég-e az angol nyelvtudás? Hol lehet olcsó szállást találni,mert azért jó lenne úgy ki mennünk, hogy már van hol aludni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
|
|
pe-tra
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 1 hónapja, 2 hete
|
|
Sziasztok!!
Ha valaki tud olyan munkat,ahol ketten tudnank dolgozni kerem irjon emilt b.girl80@hotmail.com
Oneletrajzot tudok kuldeni.
Nyelvet beszelunk,es teljesen mindegy,hogy az orszag melyik reszeben kene lakni.
Igaz van egy pici fiunk,de van hozza egy nagyon jo pot nagyikank is,szoval barmennyi tulorat is tudunk valallni ha lehet:)
Kerem akinek van valami otlete irjon.
|
|
Chiroka
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 1 hónapja, 1 hete
|
|
Udvozlet mindenkinek!
Nem reg erkeztem Hollandiaba. Leeuwarden es Sneek kornyeken vallalnek gyermekfelugyeletet, magyar, roman illetve angol nyelv tanaitasat. Ovono-tanitono kepzesem van, 20 ev regisegem ebben a hivatasban. Kolozsvarrol jottem ide, 38 eves vagyok.
Ha valakit erdekel, vagy tudtok ajanlani valakit irjatok a seashell333@gmail.com cimre.
Koszonom
|
|
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 2 hete, 6 napja
|
|
Sziasztok!
Szeretnénk a közeljövőben párommal munkát vállalni külföldön. Hollandiára vagy Olaszországra gondoltunk. Ti hogy mentetek ki Hollandiába? Legtöbben önállóan, vagy munkaközvetítő által? Felkeltette az érdeklődésemet egy munkaközvetítő állásajánlata, és gondoltam begyűjtök egy pár információt, amire majd szükségünk lehet.
Ha valaki szívesen megosztaná velem tapasztalatait, azt örömmel fogadom az eliza86@freemail.hu - e-mail címre.
Köszönöm előre is.
Üdv mindenkinek 
|
|
Eliza
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 2 hete, 5 napja
|
|
|
szia az angol nyelvtudas eleg,szakacskent lehet hogy eltudsz helyezkedni,de a baratnodnek nemtudom hogy van e ha erdekel elkuldom egy munkakozvetito szamat,a tobbit megbeszelitek.szep napot
|
|
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 1 hete, 3 napja
|
|
Sziasztok!
Még mindig keresek munkát.
Ha tud valaki segiteni meg köszönöm .
Sajnos már egyszer becsaptak.
Magyarok voltak.
Jo lenne nagyon valami munka.
Köszike-
Cimem: altat@citromail.hu
|
|
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 1 hete, 3 napja
|
|
Szia.
Itt egy honlap, ahol a legtöbb Uitzendbureau honlapja megtalálható: www.uitzendbureau-info.nl/azindex.php
Majdnem teljes a lista, lehet csemegézni. Ezenfelül azt tanácsolom, hogy menj be az UVV-hez, ők is tudnak segíteni rendszeresen részmunkaidős munkával. Vagy ha nagyon erős nyelvtudásod van, akkor pedig a toplanguagejobs.nl-t nézegesd. Ha pedig egyik sem jön be, akkor van egy munkaközvetítő, akik magyarok, az euromunka.hu vannak ismerőseim akik náluk dolgoznak, betanított munkákat adnak, viszont lehúzósak, és a szállás 4-5 másik munkással együtt van. De jobb, mint a semmi, azonban ezt csak végső esetre ajánlom.
|
|
oranje
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 3 napja, 9 órája
|
|
Sziasztok!
Ki tud olyan munka közvetitö irodát aki magyarokat is foglalkoztat?
Még mindig keresek munkát.Ha valaki tud segitsen.Sürgösen kellene a munka.
Köszike elöre is.
altat@citromail.hu
tel:+31644533766
|
|
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 3 napja, 7 órája
|
|
|
euromunka.hu
euwork.hu
Errol a kettorol hallottam/ismerem oket valamennyire.
|
|
oranje
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 3 napja, 1 órája
|
|
|
Sziasztok!
COVEBO.nl
Egy csomó magyar dolgozik náluk!
Csodára ne számíts!
|
|
feco57
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 2 napja, 9 órája
|
|
|
A COVEBÓNÁL KELL A NYELV ISMERET VALAMILYEN SZINTEN?
|
|
rita
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 2 napja
|
|
|
Arra készülj fel, hogy mindenhol kérnek valamilyen szintű nyelvismeretet! Ha nem érted meg, hogy mit kell csinálnod, akkor nem fognak alkalmazni sehol! Ha belegondolsz te sem alkalmaznál olyan embert,aki nem érti, hoy mit kérsz tőle nem?!
|
|
feco57
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vá: Munka keresés 1 napja, 13 órája
|
|
Sziasztok.Limburg megye,Eindhooven kornyeken keresnek valami munkat.Kerem segitsen aki tud valamit.Takaritas,mosogatas,gyerekfelugyelet,szezon munka,stb.szallas van,kocsi megoldott.cimem: oranje777@citromail.hu Udv.Rita
|
|
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|